Feb 3rd OFERTA!!! 50 EURO GRATUITI!!!

Bine ati venit in reteaua DaddyHost Romania, Va multumim fiindca ati fost alaturi de noi zi de zi, si pentru asta, va propunem urmatoarele! Achita ORICE serviciu de pe daddyhost.ro in perioada 03/02/2019 pana pe data de 07/02/2019 in valoare de 18 euro+TVA, si primesti 50 EURO GRATUITI pe care ii poti cheltui pe site-urile noastre si cele ... Continuare »

Dec 25th Plata in Criptomonede

Buna dimineata!

Va anuntam ca, incepand de astazi, plata in criptomonede (BTC), va fi nefunctionala - DaddyHost Romania, nu va mai percepe plati prin criptomonede pentru o perioada nedefinita de timp. 

Va multumim!

Dec 25th Lucrari de mentenanta

Buna seara,

Va anuntam ca, in perioada 25/12/2018-26/12/2018, pana la ora 18:00, se vor efectua lucrari de mentenanta la nivelul site-ului. Calitatea serviciilor noastre, nu va fi in afectata in niciun mod.

Va multumim!

Dec 22nd Pregatiti de sarbatori?

Buna dimineata!

Prinde reducerile saptamanale de pe DaddyHost Romania in noaptea de revelion! Anul Nou te asteapta cu o multime de surprize, si speram, sa fie pe placul tuturor!  Fii cu ochii pe site si pe retelele de socializare.

Va multumim!

Dec 21st Reduceri substantiale pentru parteneri!

Buna seara!

Toti partenerii DaddyHost Romania, dispun gratuit, incepand de astazi, de reseller domenii (.com,.eu,.info si .net) - preturi exclusive pentru parteneri (3 euro/an pe domeniu). De asemenea, toti partenerii fideli, dispun de 4 domenii .com si .eu gratuite!

Va multumim pentru fidelitatea dumneavoastra!

Nov 20th Black Friday

Oferim tutror clientilor nostri de Black Friday reducere la orice produs de 20 %. Folosind codul promotional de pe prima pagina si pagina de facebook!