Găzduire FiveM

Vă punem la dispoziție, cele mai performante servere de FiveM găzduite pe Windows.

Găzduire premium a serverelor de FiveM pe dedicate ultra-performante

Pentru a începe, alege-ți unul dintre pachetele de găzduire afișate de mai jos.

FiveM Silver

Sloturi: 20

Port: 30120 (Default)

RAM: 2 GB

Baza de date inclusa

Panel: inclus

Platforma: linux

Suport tehnic: inclus

Banda NET: 1000 Mb/ps

Activare instanta

FiveM Gold

Sloturi: 26

Port: 30120 (Default)

RAM: 3 GB

Baza de date inclusa

Panel: inclus

Platforma: linux

Suport tehnic: inclus

Banda NET: 1000 Mb/ps

Activare instanta

FiveM Platinum

Sloturi: 32 / 64

Port: 30120 (Default)

RAM: 6 GB

Baza de date inclusa

Panel: inclus

Platforma: linux

Suport tehnic: inclus

Banda NET: 1000 Mb/ps

Activare instanta

De ce să alegi să-ți găzduiești serverul la DaddyHost România ?

Îți prezentăm doar câteva motive pentru care ar trebui să achiziționezi un server prin intermediul nostru.

Uptime Garantat

Știm că încrederea vine odată cu satisfacția clientului. De aceea, garantăm uptime de 99.8% tuturor serviciilor noastre.

Protecția Oferită

Toate serverele găzduite în centrul nostru de date, beneficiază de protecție premium atât la nivel hardware cât și software.

Infrastructură Modernă

Față de alte companii sau furnizori de servicii online, găzduim toate serverele în propriul nostru centru de date, modern.

Centru de Asistență

Alături de o echipă expertă, cu certificare CISCO, te vom asista cu siguranță pentru a te ajuta să remediezi orice problemă.


Securitate Cibernetică

Echipa noastră de experți în securitatea cibernetică, CyberSmartSecurity, vor acționa defensiv împotriva tuturor atacurilor cibernetice.


Oferte Promoționale

În fiecare weekend, toți clienții noștri, beneficiază de reduceri promoționale în mod gratuit, pentru a te bucura la maximum de serviciile oferite.

Copie de Rezervă

Dacă dorești să efectuezi un backup întregului sistem, te afli doar la un click distanță! Niciodată nu a fost mai simplu să efectuezi un backup.

Panou de Control

Toate pachetele noastre de găzduire jocuri, sunt însoțite de panoul de control GameCP licențiat, ultima versiune, cu editări spectaculoase.

Despre serverele noastre de FiveM

Suntem dornici să oferim cele mai performante servicii de găzduire a serverelor de FiveM din România. Suntem recunoscuți pentru calitatea acestora la nivel internațional și colaborăm cu brand-uri mari din Europa.

Împreună, creăm povești de succes de peste 6 ani. De ce să nu fii tu următoarea filă din povestea noastră?

Contactează un Expert
Toate serverele noastre de FiveM, sunt găzduite numai pe dedicate ultra-performante, cu procesoare Xeon E5, de ultimă generație. Pe lângă facilitățile prezentate și mai sus, vă oferim DNS gratuit, protecție Firewall împotriva atacurilor DDoS, protecție cibernetică și asistență tehnică excepțională.
Vă oferim pe lângă altele, Domain Name System [DNS] gratuit, fie aleatoriu, fie personalizat de formă nume.xtreme-craft.com, cu care poți să-ți accesezi serverul cu ușurință, de pe orice device. Dă-i culoare serverului tău cu acest DNS original, și totuși gratuit! Astfel, vei putea atrage o mulțime de jucători sau potențiali jucători pe serverul tău.
Pentru toate comenzile de peste 30 euro + TVA/lună, oferim gratuit un domeniu internațional spre utilizare [.com, .info, .eu], cu acces permanent către nameservere și zona regiștrilor. Este necesar să îndeplinești cerințele evidențiate și în Art. 8.6/2016, publicat în Tos, cu privire la utilizarea acestui domeniu și scopul sau online.
DaddyHost, de-a lungul anilor, și-a desfășurat activitatea în condiții normale. Începând de astăzi, am revoluționat lumea cu ajutorul echipei de programatori și al echipamentelor de ultimă generație CyberSmartSecurity din București, care te vor ajuta să depășești orice stare de alertă DDoS sau de 'inject'.
Dacă doriți opțiuni adiționale serverului dvs-acestea nefiind obligatorii, însă necesare, aveți o gamă variată de produse la alegere. Instalarea și montarea unui firewall secundar/principal sau adițional, va fi taxat cu 10 euro. Pentru instalarea și configurarea unui forum phpBB sau IPS, prețul variază (în funcție de cerințele clientului) - prețul începând de la 2 euro.

Copyright © 2012 - 2020 - DaddyHost.ro - Toate drepturile rezervare.