Găzduire MTA:SA

Vă punem la dispoziție, cele mai performante servere de MTA:SA găzduite pe Linux.

Găzduire premium a serverelor de MTA:SA pe dedicate ultra-performante.

Pentru a începe, alege-ți unul dintre pachetele de găzduire afișate de mai jos.

CEA MAI BUNĂ OFERTĂ

MTA 1

Sloturi: 100

IPv4 Dedicat

Port: 22003

5 Baze de Date incluse

Inclus GameCP + FTP

Addons Gratuit

Asistenta Tehnica Inclusa

DNS Gratuit

Activare Instanta

MTA 2

Sloturi: 200

IPv4 Dedicat

Port: 22003

5 Baze de Date incluse

Inclus GameCP + FTP

Addons Gratuit

Asistenta Tehnica Inclusa

DNS Gratuit

Activare Instanta

CEL MAI VÂNDUT

MTA 3

Sloturi: 500

IPv4 Dedicat

Port: 22003

5 Baze de Date incluse

Inclus GameCP + FTP

Addons Gratuit

Asistenta Tehnica Inclusa

DNS Gratuit

Activare Instanta

MTA 4

Sloturi: 1000

IPv4 Dedicat

Port: 22003

5 Baze de Date incluse

Inclus GameCP + FTP

Addons Gratuit

Asistenta Tehnica Inclusa

DNS Gratuit

Activare Instanta

De ce să alegi să-ți găzduiești serverul la DaddyHost România ?

Îți prezentăm doar câteva motive pentru care ar trebui să achiziționezi un server prin intermediul nostru.

Uptime Garantat

Știm că încrederea vine odată cu satisfacția clientului. De aceea, garantăm uptime de 99.8% tuturor serviciilor noastre.

Protecția Oferită

Toate serverele găzduite în centrul nostru de date, beneficiază de protecție premium atât la nivel hardware cât și software.

Infrastructură Modernă

Față de alte companii sau furnizori de servicii online, găzduim toate serverele în propriul nostru centru de date, modern.

Centru de Asistență

Alături de o echipă expertă, cu certificare CISCO, te vom asista cu siguranță pentru a te ajuta să remediezi orice problemă.


Securitate Cibernetică

Echipa noastră de experți în securitatea cibernetică, CyberSmartSecurity, vor acționa defensiv împotriva tuturor atacurilor cibernetice.


Oferte Promoționale

În fiecare weekend, toți clienții noștri, beneficiază de reduceri promoționale în mod gratuit, pentru a te bucura la maximum de serviciile oferite.

Copie de Rezervă

Dacă dorești să efectuezi un backup întregului sistem, te afli doar la un click distanță! Niciodată nu a fost mai simplu să efectuezi un backup.

Panou de Control

Toate pachetele noastre de găzduire jocuri, sunt însoțite de panoul de control GameCP licențiat, ultima versiune, cu editări spectaculoase.

Despre serverele noastre de MTA:SA

Suntem dornici să oferim cele mai performante servicii de găzduire a serverelor de MTA:SA din România. Suntem recunoscuți pentru calitatea acestora la nivel internațional și colaborăm cu brand-uri mari din Europa.

Împreună, creăm povești de succes de peste 6 ani. De ce să nu fii tu următoarea filă din povestea noastră?

Contactează un Expert
Toate pachetele noastre de MTA:SA sunt însoțite de facilități suplimentare, pentru ca tu să te bucuri la maximum de tot ceea ce îți oferim. Pe lângă cele prezentate mai sus, veți beneficia de o bază de date MySQL, port default (22003), gamemode gratuit și asistență tehnică 24/7.
Față de celelalte companii sau corporații din România, DaddyHost oferă de-a lungul anilor servicii gratuite de instalare și configurare a gamemode-urilor. Completează un formular de asistență tehnică, iar noi îți vom instala gamemode-ul în doar câteva ore de la emiterea sesizării.
Dacă dorești să fii cât mai original posibil și să atragi o mulțime de jucători sau potențiali jucători, începe prin achiziționarea unui nou gamemode, Role Playing Game, cu care tu și prietenii tăi, vă veți distra de minune. Îl vom instala și testa gratuit, pentru a vă satisface cerințele la maximum.
Vă oferim pe langă altele, Domain Name System [DNS] gratuit, fie aleatoriu, fie personalizat de formă nume.xtreme-roleplay.com, cu care poți să-ți accesezi serverul cu usurintă, de pe orice device. Dă-i culoare serverului tău cu acest DNS original, și totuși gratuit! Astfel, vei putea atrage o mulțime de jucători sau potențiali jucători pe serverul tău.
La DaddyHost, nu contează statutul tău financiar. Noi te vom ajuta indiferent de situație, și îți vom propune noi oferte eficiente, săptămânal. Dacă dorești o oferă proprie, contactează echipa noastră de vânzări, pentru a dezbate acest subiect de discuție.
Dacă doriți opțiuni adiționale serverului dvs-acestea nefiind obligatorii, insă necesare, aveți o gamă variată de produse la alegere. Instalarea și montarea unui firewall secundar/principal sau adițional, va fi taxat cu 10 euro. Pentru instalarea și configurarea unui forum phpBB sau IPS, prețul variază (în funcție de cerințele clientului)-prețul începând de la 2 euro.

Copyright © 2012 - 2020 - DaddyHost.ro - Toate drepturile rezervare.