Down for Maintenance (Err 3)

Bună ziua/seara!

DaddyHost România își va schimba sediul administrativ, S.C. IMPULSIVE MOTION S.R.L., devenind S.C. MOMENTUM TECH S.R.L., începând cu săptămâna următoare. Pentru orice alte informații, puteți contacta echipa contabilă la adresa de E-mail: contabil@daddyhost.eu (disponibil atât în limba română cât și în engleză), disponibil/ă între orele 14:00-19:30, de luni până duminică.

Vom amenaja centrul de date și vom deschide sediul pentru relații clienți în București, Valea Oltului de îndată ce vom finaliza lucrările de mentenanță.

Dacă aveți abonamente active, este necesar să le dezactivați. Puteți să dezactivați abonamentele active prin PayPal (plățile făcute cu cardul au fost făcute tot prin subscripție PayPal). Conform Termenilor și Condițiilor pe care le-ați acceptat, capitolul 5. Termeni si conditii pentru serviciile/produsele afisate pe website, Rambursări, alineatul 4, DaddyHost România va rambursa sumele de bani numai în contul de client în maximum 60 de zile.

Dacă întâmpinați probleme cu dezactivarea abonamentelor, puteți efectua o cerere la plati@daddyhost.ro pentru dezactivarea abonamentelor.

Abia așteptăm să ne revedem cu bine, sănătoși, după această perioadă încărcată și extrem de grea. Toți utilizatorii vor beneficia de cadouri și mici atenții, așa că frecventează pagina!

Vă mulțumim pentru atenția acordată!

Cu respect,
Noua administrație DaddyHost România.