Găzduire Unturned

Vă punem la dispoziție, cele mai performante servere de Unturned găzduite pe Windows.

Găzduire premium a serverelor de Unturned pe dedicate ultra-performante.

Pentru a începe, alege-ți unul dintre pachetele de găzduire afișate de mai jos.

Unturned 10

Sloturi: 10

IPv4 Dedicat

Port: aleatoriu

Orice mod: PvE, PvM

User Windows

Remote desktop

Asistenta Tehnica Inclusa

Windows Server

DNS Gratuit

CEL MAI VÂNDUT

Unturned 14

Sloturi: 14

IPv4 Dedicat

Port: aleatoriu

Orice mod: PvE, PvM

User Windows

Remote desktop

Asistenta Tehnica Inclusa

Windows Server

DNS Gratuit

CEA MAI BUNĂ OFERTĂ

Unturned 18

Sloturi: 18

IPv4 Dedicat

Port: aleatoriu

Orice mod: PvE, PvM

User Windows

Remote desktop

Asistenta Tehnica Inclusa

Windows Server

DNS Gratuit

Unturned 24

Sloturi: 24

IPv4 Dedicat

Port: aleatoriu

Orice mod: PvE, PvM

User Windows

Remote desktop

Asistenta Tehnica Inclusa

Windows Server

DNS Gratuit

De ce să alegi să-ți găzduiești serverul la DaddyHost România ?

Îți prezentăm doar câteva motive pentru care ar trebui să achiziționezi un server prin intermediul nostru.

Uptime Garantat

Știm că încrederea vine odată cu satisfacția clientului. De aceea, garantăm uptime de 99.8% tuturor serviciilor noastre.

Protecția Oferită

Toate serverele găzduite în centrul nostru de date, beneficiază de protecție premium atât la nivel hardware cât și software.

Infrastructură Modernă

Față de alte companii sau furnizori de servicii online, găzduim toate serverele în propriul nostru centru de date, modern.

Centru de Asistență

Alături de o echipă expertă, cu certificare CISCO, te vom asista cu siguranță pentru a te ajuta să remediezi orice problemă.


Securitate Cibernetică

Echipa noastră de experți în securitatea cibernetică, CyberSmartSecurity, vor acționa defensiv împotriva tuturor atacurilor cibernetice.


Oferte Promoționale

În fiecare weekend, toți clienții noștri, beneficiază de reduceri promoționale în mod gratuit, pentru a te bucura la maximum de serviciile oferite.

Copie de Rezervă

Dacă dorești să efectuezi un backup întregului sistem, te afli doar la un click distanță! Niciodată nu a fost mai simplu să efectuezi un backup.

Remote Desktop

Îți poți administra în continuare serverul cu ajutorul Remote Desktop, și să-ți gestionezi serviciul cu ușurință, simplu și deosebit de rapid.€35,00 €32,50


Despre serverele noastre de Unturned

Suntem dornici să oferim cele mai performante servicii de găzduire a serverelor de Unturned din România. Suntem recunoscuți pentru calitatea acestora la nivel internațional și colaborăm cu brand-uri mari din Europa.

Împreună, creăm povești de succes de peste 6 ani. De ce să nu fii tu următoarea filă din povestea noastră?

Contactează un Expert
Utilizăm doar Windows Server pentru găzduirea serverelor de Unturned. Spre deosebire de alte companii, am optimizat acest sistem de operare, pentru rularea integrală a serviciului, fără a există pierderi de date, sau alte neplăceri la adresă serverului dvs.
Bazați-vă pe noile straturi de protecție integrate în sistemul de operare pentru a vă proteja împotrivă incălcărilor de securitate. Ajutați-l să blocheze atacurile rău intenționate și să sporească securitatea mașinilor virtuale, a aplicațiilor și a datelor.
În cazul conexiunii desktop la distantă, vă puteți conecta la un computer care rulează Windows de pe un alt computer care rulează Windows care este conectat la aceeași rețea sau la Internet. De exemplu, puteți utiliza toate programele, fișierele și resursele de rețea ale computerului de lucru de la computerul de acasă și este la fel cum stați în față computerului la locul de muncă.
Vă oferim pe langă altele, Domain Name System [DNS] gratuit, fie aleatoriu, fie personalizat de formă nume.xtreme-roleplay.com, cu care poți să-ți accesezi serverul cu usurintă, de pe orice device. Dă-i culoare serverului tău cu acest DNS original, și totuși gratuit! Astfel, vei putea atrage o mulțime de jucători sau potențiali jucători pe serverul tău.
Găzduim serverele de Unturned doar pe dedicate de ultima generație, neexistând riscul unui downtime. Toate datele sunt stocate pe SSD-uri [Solid-State Drive], pentru procesarea mult mai rapidă a datelor, a aplicațiilor sau a informațiilor alternative. Ia legătură cu un expert, pentru mai multe informații.
Dacă doriți opțiuni adiționale serverului dvs-acestea nefiind obligatorii, insă necesare, aveți o gamă variată de produse la alegere. Instalarea și montarea unui firewall secundar/principal sau adițional, va fi taxat cu 10 euro. Pentru instalarea și configurarea unui forum phpBB sau IPS, prețul variază (în funcție de cerințele clientului)-prețul începând de la 2 euro.

Copyright © 2012 - 2020 - DaddyHost.ro - Toate drepturile rezervare.