Găzduire Web

Alege să-ți găzduiești website-ul la DaddyHost și profită de cele mai bune oferte.

Proiectează-ți website-ul cu ajutorul pachetelor noastre de Găzduire Web SSD

Fie că dorești să-ți deschizi un blog, o comunitate sau un site pentru firma ta, alegerea cea mai bună o faci cu noi.

WEB - Start

Domenii Adiționale: 1

Subdomenii: 3

Spațiu pe Disc: 30GB SSD

Baze de Date: 4

Adrese de E-mail: 10

Adresă IPv4 Dedicată: Nu

Protecție Firewall: 990Gbps


WEB - Minimal

Domenii Adiționale: 2

Subdomenii: 5

Spațiu pe Disc: 60GB SSD

Baze de Date: 6

Adrese de E-mail: 15

Adresă IPv4 Dedicată: Nu

Protecție Firewall: 990Gbps


WEB - Profesional

Domenii Adiționale: 5

Subdomenii: 10

Spațiu pe Disc: 120GB SSD

Baze de Date: 15

Adrese de E-mail: 30

Adresă IPv4 Dedicată: Nu

Protecție Firewall: 990Gbps


Află acum despre Specificațiile Tehnice puse la dispoziție clienților

Toate pachetele noastre de găzduire web, includ printre altele următoarele

Facilități Găzduire Web

Uptime garantat 99.8%

Panou de control ușor de utilizat

Protecție DDoS de 990 Gbps

Esențiale pentru Software

Selectare versiune PHP (orice versiune existentă)

Opțiune reinstalare/restructurare pachet

Gratuit certificat SSL (optimizat)

Panou de Control cPanel

Ultima versiune cPanel

Protecție sporită a fișierelor

Instalare gratuită a peste 500 scripturi

Statistici: AWStats, Webalizer, Raw Log Manager, Referrer și Registru

Infrastructura serverului

Firewall Hardware-Barracuda X300

Backup server-rezervă (2backups/24h)

Conexiune Internet secundară (RCS&RDS)

Monitorizare prudentă server

Peste 400 de scripturi de la Softaculous Auto Installer puse la dispoziție clienților

Mai jos aveți afișate doar câteva scripturi care vă sunt puse la dispoziție

Facilități incluse și informații utile despre toate pachetele de Gazduire Web oferite

Mai jos aveți afișate unele dintre atuurile companiei noastreCentru de Asistență

Alături de o echipă expertă, cu certificare CISCO, te vom asista cu siguranță pentru a te ajuta să remediezi orice problemă.Protecția Oferită

Toate serverele găzduite în centrul nostru de date, beneficiază de protecție premium atât la nivel hardware cât și software.Infrastructură

Față de alte companii sau furnizori de servicii online, găzduim toate serverele în propriul nostru centru de date, modern.Uptime Garantat

Știm că încrederea vine odată cu satisfacția clientului. De aceea, garantăm uptime de 99.8% tuturor serviciilor noastre.
Securitate

Echipa noastră de experți în securitatea cibernetică, CyberSmartSecurity, vor acționa defensiv împotriva tuturor atacurilor cibernetice.Oferte Promoționale

În fiecare weekend, toți clienții noștri, beneficiază de reduceri promoționale în mod gratuit, pentru a te bucura la maximum de serviciile oferite.Copie de Rezervă

Dacă dorești să efectuezi un backup întregului sistem, te afli doar la un click distanță! Niciodată nu a fost mai simplu să efectuezi un backup.Panou de Control

Toate pachetele noastre de găzduire jocuri, sunt însoțite de panoul de control GameCP licențiat, ultima versiune, cu editări spectaculoase.

Întrebări Adresate Frecvent

Pentru a te ajuta să iei o decizie în privința găzduirii necesare, îți oferim câteva răspunsuri pentru cele mai frecvente întrebări adresate de către clienții noștri.

Dacă nu găsești întrebarea ta în lista atașată din partea dreaptă, atunci te rugăm să iei legătura cu un operator prin intermediul butonului de mai jos.

Contactează un Operator
Găzduirea web (în engleză: web hosting) este un serviciu oferit atât companiilor cât și persoanelor particulare, care le permite acestora să își publice un sit web în Internet - să îl pună la dispoziție în web "vizitatorilor", online. Furnizorul acordă clientului spațiu de memorare pe un server conectat la Internet și de obicei aflat fizic într-un centru de date.
Cu ajutorul panoului de control cPanel și a Softaculous, puteți instala o multitudine de script-uri utile, precum Wodpress, WHMCS, phpBB, Invision Power Board (IPB) și multe alte platforme.
Spre deosibire de alți furnizori de servicii de găzduire, nu contorizam traficul pe internet, utilizatorul final dispunând de o întreagă bandă de internet, necontorizat. Suntem recunoscuți pentru faptul că nu impunem limite la găzduirea noastră.
Imediat după facturare și achitarea integrală a acesteia, serviciul va fi automat setat de către sistemul nostru de plăți și astfel veți putea să-l utilizați instant după achiziționare. Veți fi înștiințat atât pe adresa de e-mail cât și în contul de client despre serverul d-voastră.
Sistemul nostru de facturare dispune de o multitudine de moduri în care puteți plăti serviciul dorit. Una dintre cele mai recunoscute metode de plată la nivel mondial, Paypal, Card/Carte de Credit, Plată prin SMS, Plată prin cont bancar, Plată prin PaysafeCard și multe altele. Dacă metoda de plată dorită nu există în sistemul nostru de plăți, luați legătura cu un operator.
Pe baza unui motiv întemeiat și veridic, precum uptime-ul nesatisfăcător (specificat în Tos), sau nefunctionalitatea serviciului, puteți primi fondurile înapoi, fără nicio discuție. Pentru returnarea produsului, te rugăm să iei legătura cu un operator.

Copyright © 2012 - 2020 - DaddyHost.ro - Toate drepturile rezervare.